De vakantiewoning in Limburg

Vakantiewoning in Limburg

Vakantiewoning Sonnevijver B59 ligt op bungalowpark Sonnevijver rustig te midden van een schitterend natuurgebied in Belgisch Limburg met bossen, vennen en visvijvers, slechts 8 km ten noorden van Maastricht. Wil je een fijne rustige vakantiewoning in Limburg huren dan ben je hier aan het juiste adres.

De vrijstaande bungalow is uit steen opgetrokken en alles is gelijkvloers. Er zijn 4 permanente slaapplaatsen in 2 slaapkamers en nog eventueel 2 extra slaapplaatsen (bedbank) in de woonkamer. De bungalow ligt op het rustigste stuk van het park, zonder doorgaande straten, helemaal in het groen. De keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief combi-magnetron, vaatwasser en wasmachine.

Terras in de zon

Met een terras in de zon en een in de beschutting van de omringende bomen, maakt het het buitenleven compleet. ‘s Avonds kan de aanwezige barbecue aan en eventueel nog de buitenhaard, zodat het geriefelijk buiten laat kan worden.

In de schuur staan vier fietsen waarvan gebruik gemaakt kan worden, en als er meer nodig zijn, kunnen er fietsen gehuurd worden bij de receptie op het park. Als je zelf fietsen meeneemt, kunnen die veilig in de schuur staan.

Met de auto of Motor

Aanreizen is makkelijkvia de A2 en bij Geleen afslaan naar Maasmechelen. Meteen de volgende afslag na de Maas brengt je naar Rekem-Lanaken. 

Het vakantiepark bestaat voor het overgrote deel uit privé woningen en is erg geschikt voor rust. Meteen voor de deur van de vakantiewoning is uitgebreide parkeerplaats voor auto of motor. 

Als je met openbaar vervoer komt, kun je met de trein naar Maastricht en vanaf daar de bus nemen naar Maasmechelen en de eerste halte in Rekem uitstappen. 

Meteen boeken?

Wil je een vakantiewoning in Limburg huren? Denk dan aan dat al onze gasten hebben genoten van de ultieme rust en de prachtige omgeving. Gaat u dat ook doen?

Interesse om te boeken? Prijzen & Boeken

 

 

Geef een reactie